Dohányzásellenes szálloda. Módosultak a dohányzás szabályai

Thermal Hévíz

Szerződő fél 3. A Szolgáltató és a Vendég együttesen -a feltételek teljesülése esetén -szerződéses felekké válnak továbbiakban Felek.

dohányzásellenes szálloda

Ebben az esetben a Szolgáltató nem köteles vizsgálni, hogy a harmadik személy jogszerűen képviseli-e a Vendéget. Szerződéses jogviszony 4. A szobák értékesítése a szabad kapacitások függvényében történik a foglalásokat azok beérkezési sorrendjében igazolja vissza a Szolgáltató.

Ideális a feltöltődésre

Szóban leadott foglalás, megállapodás, módosítás, vagy annak dohányzásellenes szálloda Szolgáltató általi szóbeli visszaigazolása nem szerződés értékű.

A szobafoglalásban szereplő létszámon felüli vendég ek után a szálloda az aktuális napi árakon díjat számol fel. Kisállatok Nem megengedett a szállodai szobáiban foglaltságtól függően.

A kezelések időpont-egyeztetéssel vehetők igénybe. Wellness recepció telefonszáma: Kulcskártya: Kulcskártya működteti szállodaszobáink ajtajának és a folyosók automata ajtóinak zárszerkezetét valamint a beléptető forgóvillákat. Az ajtók és a forgóvilla kizárólag kártyával nyílnak illetve nyithatók: a kártyát a kapcsolóhoz közelítve, azt érintve a kapcsolón zöld fény villan fel néhány másodpercre, ekkor az ajtó nyitható, illetve az automata ajtó kinyílik, a forgóvilla áthaladást biztosít.

A szálloda éttermébe és a wellness részlegbe kisállat nem dohányzásellenes szálloda be A háziállatot dohányzásellenes szálloda felügyelet nélkül hagyni a szálloda területén, illetve javasolt a kutyák esetében a szájkosár használata.

Csak egészséges állat érkezhet a szálloda területére, amit az előzetes foglaláskor az érvényes oltási könyvével kell igazolni és ezt a bejelentkezéskor is be kell mutatni. Amennyiben az állat kárt okoz, ezért teljes körűen a gazda tartozik felelősséggel.

A dohányzás szabályozása

Parkolás A szállóvendégekés rendezvények résztvevőinek gépjárművei térítésmentesen parkolhatnak a szálloda nyitott parkolójában, valamint a környező utcákban.

A parkolóhelyek elfoglalása érkezési sorrendben történik. Az épület mögött található zárt parkolót térítés ellenében vehetik dohányzásellenes szálloda. A parkolóhelyek elfoglalása érkezési sorrendben történik, foglaltságtól függően, előzetes foglalás nem lehetséges. Ennek megtagadása vagy elmulasztása esetén a parkoló nem vehető igénybe.

Vendégeink az általuk másik parkoló autóban okozott kárért a károsultnak közvetlen felelősséggel dohányzásellenes szálloda.

Vendégtájékoztató

Vendégeink a WIFI csatlakozás jelszavát a szállodába való bejelentkezéskor, a kulcskártya átvételével egy időben kapják meg. A WIFI folyamatos, megszakítás nélküli működését és elérhetőségét a szálloda nem garantálja. A WIFI használata során vagy következtében vendégeink készülékében vagy annak tartalmában keletkezett közvetlen vagy közvetett károkért a szálloda nem vállal felelősséget.

A szolgáltatást vendégeink a saját felelősségükre és kockázatukra veszik igénybe. Telefon A szobatelefon használata díjköteles.

Dohányzik? Itt foglalhat szállást

A telefonálás költségét a szolgáltató telefontársaság díjai alapján szállodai felárral terheljük automatikusan vendégeink szoba számlájára. A hívás díja mindaddig felszámításra kerül, amíg a telefonkagyló visszahelyezésével nem történik meg a beszélgetés bontása.

 1. Leszokni a dohányzási szokásról
 2. Dohányzásellenes szálloda - Wellness szálloda » Belenus Termálhotel » Zalakaros » Hotelszabályok

A szállodán belüli hívások díjmentesek. Minibár A minibárban elhelyezett termékek fogyasztása díj ellenében történik. Az aktuális árlista a minibár tetején található, ezen kérjük megjelölni a fogyasztást és elutazáskor leadni recepciós kollegáink számára. A fogyasztást minden esetben fizetni kell. Napi takarítás A szálloda naponta egyszer, Környezetvédelmi szempontból kizárólag a fürdőszoba padlózatára helyezett törülközőket cseréli a szálloda.

Rendkívüli helyzetben például tűz, terrortámadás stb. A szálloda mosást, vasalást vállal, kérjük használja a szobai szekrényben elhelyezett szennyes - ruha zsákot és árlistánkat Kérésre vasalót és vasalóállványt biztosítunk a szobában, melyet kérünk a tűzvédelmi szabályok gondos betartásával használjanak! A vasaló nem rendeltetésszerű és gondatlan használatából eredő károkért a szálloda felelősséget nem vállal, valamint a szálloda berendezéseiben, épületében dohányzásellenes szálloda kárért kártérítést igényel.

Módosultak a dohányzás szabályai

Gyermekjátszó szoba A Játszószoba szolgáltatásait 6 éves korig szülői felügyelettel, éves kor között önállóan vehetik igénybe a gyerekek. A Játszószobában elhelyezett játékokat kérjük, mindenki saját korához illően válassza meg, és használja azokat rendeltetésszerűen. A Játszószoba rendjét és tisztaságát őrizzük, rajzolni és festeni kizárólag a kijelölt táblákon és rajzlapon lehetséges.

Gyermekek és szüleik a Játszószobában elhelyezett tárgyakért felelősséggel tartoznak.

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK | City Hotel Miskolc ****

Szándékos rongálásért az anyagi felelősség a rongálót, illetve annak szülőjét, gondviselőjét terheli. A Játszószobában kívánatos kulturált viselkedést és beszédet kérjük betartani, felnőttekkel és gyerekekkel szemben egyaránt. A Játszószobát használó gyerekek minden esetben kötelesek be tartani a játszószobai előírásokat, melyről az ismertetőt elolvashatják a Játszószobában kifüggesztett tájékoztatón. Az egészség megóvása érdekében beteg gyermek, vagy annak beteg felnőtt kísérője a Játszószobát nem látogathatja.

dohányzásellenes szálloda

Aki ezen házirendet megsérti, a Játszószoba nyújtotta szolgáltatásoktól búcsúznia kell. Étkezések Az étterem szolgáltatásait minden nap: A reggeli büféasztalos önkiszolgáló formában történik, az étterem svédasztalán található étel - és italválasztékból.

A reggeli időpontja: A félpanziós ellátás a reggeli mellett napi egyszeri főétkezést vacsorát jelent: érkezés napon vacsorával kezdődik, és elutazás napon reggelivel végződik.

Vacsora esetén a félpanzió Ettől eltérő vacsora időpont a vacsora napján kifüggesztésre kerül.

Kempinski Gozo Hotel szemcseppek a gyógynövények dohányzásakor

Amennyiben a félpanziót ebédidőben szeretnék igénybe venni, kérjük min. A félpanziós vacsora vagy ebéd létszámtól függően svédasztalos- vagy négyfogásos étkezés menüválasztási lehetőséggel. A félpanziós vacsora italfogyasztást nem tartalmaz.

A szálloda a reggeli és vacsora dohányzásellenes szálloda a korlátlan ételfogyasztást nyújt, azonban onnan sem étel, sem ital későbbi fogyasztás céljából nem vihető ki.

Kérjük Vendégeinket, hogy éttermünket az évszaknak megfelelő és az alkalomhoz illő dohányzásellenes szálloda látogassák.

Ezek a cookie-k segítenek abban, hogy a weboldal használható és működőképes legyen.

Ételallergia Szállodánkban laktózmentes - vegetáriánus-és egyéb diétás étkezési lehetőséget is tudunk biztosítani. Kérjük Vendégeinket, hogy speciális étkezési igényüket lehetőség szerint érkezés előtt jelezzék felénk.

Szállodánk étterme allergén anyagok ismertetésével kapcsolatos dokumentummal rendelkezik, melyet megtalálnak a svédasztalon ill. A nem a szállodában vásárolt ételt, italt csak és kizárólag a szállodai szobában fogyaszthatják vendégeinkközösségi helyeken, étteremben, bárban, wellnessben nem megengedett Biztonság A szálloda tűzvédelmi szabályzatát minden vendégünk dohányzásellenes szálloda betartani.

Tűzjelzés esetén az épületet azonnal el kell hagyni, a menekülési útvonalak értelmében, egymás testi épségére ügyelve!

dohányzásellenes szálloda

Tűzoltó készülékek a szálloda folyosóin, emeletenként találhatók. Tűz esetén vendégeink kötelesek haladéktalanul riasztani a recepciót. A szálloda épületében elhelyezett kézi tűzjelző berendezések indokolatlan használata miatti károkért a kár okozója, vagy annak törvényes képviselője anyagi felelősséggel tartozik. A szállodai szobában gyúlékony, robbanásveszélyes anyagot tárolni, valamint saját kávéfőzőt, vízmelegítőt, vasalót és egyéb elektromos készüléket üzemeltetni tilos.

 • Általános Szerződési Feltételek, ÁSZF | Willis Hotel**** Business & Wellness, Zalaegerszeg
 • Dohányzásellenes szálloda Kempinski Gozo Hotel szemcseppek a gyógynövények dohányzásakor A televízió beállítható automata kikapcsolásra illetve ébresztésre.
 • Szálloda, 4* Thermal Hévíz Health Spa Hotel, Hévíz, Ensana
 • Az elegancia és otthonosság, a profizmus és kedves közvetlenség kettősségét tükrözi stílusunk, hangulataink.
 • Wellness Szálloda Zalakaroson | A mosoly négy csillaga

Vasalási vagy mosatási igényüket a szálloda recepcióján jelezhetik. A szálloda jogosult a szállás-szolgáltatásra vonatkozó megállapodást azonnali hatállyal felmondani, ha nem rendeltetésszerűen használják a rendelkezésére bocsátott szobát vagy a szálloda más területeit illetve nem tartják bea szálloda biztonsági előírásait, dohányzásellenes szálloda.

dohányzásellenes szálloda

Elektronikus térfigyelő rendszer a szálloda területén A szálloda dohányzásellenes szálloda, az épületen belüli, illetve kívüli mozgás megfigyelése elektronikus megfigyelő rendszerrel kamerákkal történik, mely során személyes adatokat tartalmazó képfelvételek készülnek. A kamerarendszert a szálloda működteti.

A megfigyelések és a képfelvételek rögzítésének a célja az szálloda területén tartózkodó személyek életének, testi épségének, valamit a szálloda területén tartózkodó személyek, továbbá a szálloda által használt vagyontárgyak védelme.

 • Wellness szálloda » Belenus Termálhotel » Zalakaros » Hotelszabályok
 • Internet: a szálloda egész területén ingyenesen elérhető Wi-Fi.
 • Módosultak a dohányzás szabályai
 • Dohányzás csak az arra kijelölt helyeken engedélyezett.
 • Szabályok – Bai Panzió - Szállás Budapest

Vendégeink a dohányzásellenes szálloda területére történő belépéssel és az itt tartózkodással hozzájárulásukat adják a képfelvétellel kapcsolatos adatkezeléshez, és elismerik az adatkezelési szabályzatban foglaltakat 2. Rendellenes magatartás Vendégeink nyugalma érdekében a szálloda területén A szálloda területén időponttól függetlenül tilos minden olyan magatartás, viselkedés, amely zavarja mások nyugalmát, biztonságát, biztonságérzetét, magánszféráját; zaklatásnak dohányzásgátló árak vagy minősülhet, alkalmas mások megfélemlítésére.

Az első figyelmeztetés díjmentes, a második és harmadik figyelmeztetésért a szálloda egyenként 5.

dohányzásellenes szálloda

Olvassa el is